AgroSprint SRL

leanyvallalat-2

leanyvallalat-1   A 2005-ös év kihagyhatatlan üzleti lehetőséget tartogatott az AgroSprint Kft. számára, Keleti szomszédunknál Romániában megalapítottuk leányvállalatunkat az AgroSprint SRL-t, amely a második hűtőüzem felépítésével, 2008-ra megkezdhette működését Erdély szívében, Beresztelke településen.

  Az AgroSprint SRL tevékenysége az anyavállalattal ellentétben, csak a gyorsfagyasztott kiskereskedelmi forgalmú zöldség – és gyümölcs termékek csomagolására és értékesítésére terjed ki.  Az erdélyi gyáregység a legmodernebb csomagolásra alkalmas gyártási technológiával előállított termékek 95%-át a román belföldi piacra értékesíti. Az AgrosSprint SRL által értékesített kiskiszerelt termékek Románia összes megyéjében jelen vannak, ezzel lefedve az ország teljes területére történő forgalmazást.

  Az elmúlt évtizedben a leányvállalatunknál megvalósított számos beruházás eredménye a cég olyan mértékű dinamikus fejlődését segítette elő, hogy mára több ezer tonna gyorsfagyasztott zöldség- és gyümölcs kiskereskedelmi terméket forgalmaz, beleértve a vállalat AGROSPRINT saját márkás termékeit, melyek számos helyi áruházlánc (Auchan, Billa, Cora, Real) kínálatát képezik.

   Az AgroSprint SRL ilyen mértékű piaci bővülése, illetve az elmúlt évek töretlen fejlődése lehetővé tette azt, hogy a vállalat piacvezető pozíciót vívjon ki magának, illetve 2016-ban - a zöldség és gyümölcs termékeken felül - elkezdje a gyorsfagyasztott hústermékek forgalmazását.