hirek   Cégünk, az AgroSprint Kft. a több évtizedes éves fennállása óta, a gyorsfagyasztott termékek széles választéka révén járul hozzá a lakosság jól-létéhez, illetve egészséges életviteléhez. A vállalati küldetésünkhöz tartozik az, hogy a társadalmi felelősségvállalást mindinkább próbáljuk hangsúlyosan kezelni, életünk és működésünk minden területén.

   Szeretnénk ezúton is felhívni a Partnereink, a Vásárlók, továbbá a cikket olvasó kedves Érdeklődők figyelmét az „Adni Lehetőség!" - Adomány Programunkra. Az ALAP keretei évről-évre bővülnek és szeretnénk, ha egyre többen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz tanácsaikkal, partnerségükkel, összefogással!

   A program keretein belül első lépésként dolgozóinknak olyan juttatási rendszert alakítottunk ki, amelyen a választás szabadsága mellett, a legjobb felhasználhatóságot és személyes igényekre szabhatóságot szem előtt tartva, folyamatosan jobbítunk a törvényi változások és lehetőségek függvényében. Továbbá – maradva szűkebb pátriárkánknál -, olyan tudatformáló programokat is indítottunk, melyeket az együvé tartozás és követendő életvitel fémjelez – legyen itt szó a hagyományos egészségnapunkról, vagy a mára rendszeressé váló céges véradásunkról. Célunk, hogy mind a munkatársaink, mind a partnereink és a vásárlók körében a tudatosságot lokalizáljuk, illetve a társadalmi felelősségvállalás fontosságát globalizáljuk.

   Mára elmondhatjuk magunkról, hogy rendszeresen támogatjuk a helybeli sportklubokat és a sportolás elemi szükségletének fontosságát hirdetjük. Patronáljuk a szakképzést és a tehetséges fiatalok mentorálását, életvezetését. Rendszeresen adományt osztunk a rászorulóknak, és kiemelt események kapcsán célzottan juttatunk adományokat adott célcsoportoknak – például a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adományoztunk.

  Ahhoz, hogy küldetésünket szélesebb körben érvényesítsük, szükségünk van ötletekre, felkérésekre, együttműködőkre, valamint az összefogás, tenni akarás és hit jótékony erejére.

Ezért tisztelettel kérünk kedves olvasó, segíts nekünk, hogy segíthessünk, hogy Neked is jobb legyen!

Bízva a támogató hozzájárulásokban, ötletekben, javaslatokban, köszönettel várjuk a megkereséseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Véradás-2016.12.02

2016. december 02-án (pénteken) újra véradást szervezünk a karcagi üzemünkben.

Bővebben...

Az egészségtudatos életmód népszerűsítése

  A hagyományokhoz hűen, mint minden évben, idén is megrendezésre került a XVIII. Karcagi Birkafőző Fesztivál, amelyen az AgroSprint Kft. és saját márkás termékcsaládja a Sprint Natura 200 fős rendezvénysátorral képviseltette magát. A rendezvényen kicsiknek és nagyoknak egyaránt kóstolást szerveztünk és tájékoztatást adtunk a termékeinkről, illetve azok pozitív élettani hatásáról, elősegítve ezzel a fogyasztókban az egészségtudatos életmódra való törekvést.

Bővebben...

Egészségre nevelő életmód programok - „IV. Egészségnap”

Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok TÁMOP-6.1.2-11- „IV. Egészségnap"

   2016 tavaszán az AgroSprint Kft. megrendezte II. Egészségnapját. A  dolgozóink nagyon várták a programot, hiszen a korábbi években megrendezett egészségnapok is hatalamas sikert arattak. A cég tulajdonosai egy tartalmában hasonló, ugyancsak magas színvonalú napot rendeztek a munkatársaknak, illetve elhatározták az Egészségnap tradicionális, minden évben való megrendezését.

Bővebben...