Minőségügy

minosegugy   Az Agrosprint Kft. küldetése, hogy egészséges, kiváló minőségű és magas tápanyag értékekkel rendelkező gyorsfagyasztott zöldségeket és gyümölcsöket kínáljon partnereinek és fogyasztóinak az egészséges táplálkozáshoz. Küldetésünk teljesítése érdekében olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely átfogóan nyomon követi tevékenységünket, egészen a termőföldek kiválasztásától, a késztermékek csomagolásáig.

  Kizárólag magyar termelésű nyersanyagokat dolgozunk fel, amelyek kiváló minőségéből adódóan magas tápérték tartalommal rendelkeznek, illetve amelyet a nyersanyag termeltetési rendszerünk biztosít a gyártásunkhoz. A termeltetési osztály szakemberi a nyersanyag termelés folyamatának minden lépését felügyelik, a termőföld kiválasztásától a betakarításig, amely során fontos szempont a növényvédőszer felhasználás minimalizálása, ami hozzájárul a minél egészségesebb gyorsfagyasztott termékek előállításához.

  Vállalatunk az elmúlt években egyre nagyobb mennyiségben dolgoz fel bio, bébis és natura (csökkentett növényvédőszer felhasználás) minőségű nyersanyagokat. A termeltetett fajták természetesen genetikai manipulációtól (GMO) mentesek, csak hagyományos módszerekkel nemesített fajták termését dolgozzuk fel. Ennek biztosítására a nyersanyag termelőinket rendszeresen értékeljük, a teljesítményük mellett figyelembe vesszük a fenntartható mezőgazdaság iránti elkötelezettségüket, illetve a termőföldek védelmét is.

  A gyártási folyamatok paramétereinek és a termékek minőségi jellemzőinek ellenőrzését a minőségbiztosítási munkatársaink végzik saját vagy vevői specifikációk előírásai szerint. A kritikus folyamatok szabályozottságának folyamatosságát a minden termék gyártására kiterjedő HACCP rendszer működtetése biztosítja. A késztermékeink biztonságát, idegenanyag mentességét korszerű optikai válogatógépekkel, röntgen válogató géppel, fémdetektorokkal tudjuk teljes mértékben szavatolni. A termékek mikrobiológiai megfelelőségét korszerű eszközökkel felszerelt saját laboratóriumunkban ellenőrizzük.

   A minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszerünket a változó igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, ezáltal egyrészt biztosítjuk az Európai Uniós és a hazai jogszabályoknak, másrészt a vevői igényeknek való megfelelést. A rendszereink megfelelő működését auditáló szervezetekkel felülvizsgáltatjuk. Vállalatunk rendelkezik IFS és BRC szabványok szerinti tanúsításokkal, valamint BIO tanúsítvánnyal is.

 

Letölthető tanúsítványok

BRC Food 2016

IFS Food 2016

BIO/Organic Food 2016