Sprint Natura

sprintnatura

„A legjobb, amit a magyar föld adhat"

  Vállalatunk küldetéséhez tartozik, hogy a társadalmi felelősségvállalást mindinkább próbáljuk hangsúlyosan kezelni, ezért az AgroSprint Kft. 2012 óta a Sprint Natura bébiétel minőségű prémium gyorsfagyasztott termékcsalád létrehozásával, illetve magyar és román piaci bevezetésével járul hozzá a lakosság jól-létéhez, illetve egészséges életviteléhez. A Sprint Natura termékcsalád kizárólag bébiétel minőségű, gondosan ellenőrzött, pontosan meghatározott technológiával termelt zöldségeket tartalmaz, - a szigorú Európai Uniós és magyar élelmiszeripari előírásoknak megfelelően - termelésük során bizonyos növény védőszerek egyáltalán nem kerülnek alkalmazásra, illetve semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak.

  A Sprint Natura termékek előállítása során kizárólag hőelvonással állítjuk meg a romlási folyamatokat, emiatt nem beszélhetünk a termékekben vitamin-, rost- vagy ásványi anyag veszteségről, vagy legalábbis nagyon csekély mértékűről. Az akkreditált laborok által végzett folyamatos vizsgálatok eredményeként biztosított, hogy az AgroSprint Kft. által megtermelt bébiétel alapanyagok genetikai manipulációtól (GMO) mentesek, illetve a növényvédőszer-maradék tartalom 0,01 mg/kg alatt van.

  A Sprint Natura termékcsaládunkkal kapcsolatban nyugodtan kijelenthetjük, hogy sikerült megalkotunk egy olyan gyorsan elkészíthető, biztonságos élelmiszercsaládot, amely egyedülálló módon, kiváló alapanyagot nyújt az egész család egészséges étkezéséhez, beleértve a legkisebb családtagokat is. Ennek biztosítására szolgál az is, hogy a Sprint Natura termékcsalád a prémium, bébiétel minőségű alapanyagainak köszönhetően, 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

A pontosabb tájékozódás és információk érdekében, kérem, látogasson el a Sprint Natura termékcsaládunk honlapjára: www.sprint.agrosprint.hu