Kapcsolat

Agrosprint Zrt.

Iroda

Cím: H-5300 Karcag, Kiss Antal u. 4.
Telefon: +36-59 314-241
Fax: +36-59 400-389

Gyáregység

Cím
H-5300 Karcag, Püspökladányi út.82
H-4371 Nyírlugos-Cserhágó

E-mail elérhetőségek

Általános információ: info@agrosprint.hu
Értékesítés: trade@agrosprint.hu
Pénzügy: penzugy@agrosprint.hu

 

 • Karcagi üzem
 • Nyírlugosi üzem
 • Brezea-i üzem
 • Karcagi üzem
  Karcagi üzem H-5300 Karcag, Püspökladányi út 82.

  Ez a gyár volt a legelső egységünk Magyarországon, ami 1998-ban épült. Változatos az üzem előállítási kapacitása, de leginkább olyan termékeket állítunk itt elő, melyek egyszerűbb technológiai hátteret igényelnek, mint például a meggy, a fekete cseresznye, a vesebab, a brokkoli, a csemegekukorica, vagy a karfiol. 30 éves működésünk során többször is bővítettük, korszerűsítettük ezt az egységet, ami mára már elérte a teljes automatizáció stádiumát. Ezek a fejlesztések 60%, majd 70% kapacitásnövelést jelentettek a kukoricafeldolgozó kapacitásunkban az évek során.

   H-5300 Karcag, Püspökladányi út 82.
 • Nyírlugosi üzem
  Nyírlugosi üzem H-4371 Nyírlugos-Cserhágó

  2008-ban úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük a feldolgozó kapacitásunkat, ezért megvásároltuk az új üzemünket Nyírlugoson. Ma már ez az egység több, mint 25 különböző féle fagyasztott termék előállításáért felelős. Itt leginkább csemegekukoricát, spenótot, zöldbabot és répát dolgozunk fel, csak a legfontosabbakat kiemelve. Ennek ez üzemnek a célja, hogy kielégítse a hazai és nemzetközi partnereink tömeges megrendeléseit, melyet a forradalmi technológiai háttér, valamint a 2019-2020 során megtörtént infrastrukturális és területi bővítés is támogatott.

  H-4371 Nyírlugos-Cserhágó
 • Brezea-i üzem
  Brezea-i üzem Str. Principala, 18,

  A romániai Brezea-ban elhelyezkedő leányvállalatunk kizárólag azoknak a termékeknek a csomagolásáért felelős, melyeket Nyírlugoson és Karcagon készítünk el és a román piacra szánunk. Ez a lokálisan elismert üzem széles felvásárló közönséggel rendelkezik, ezért termékeink Románia szinte összes térségében megtalálhatóak.

  Str. Principala, 18,

 

Kérdése van?

Kérdése vagy kérése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.