Agrosprint saját márkák

Amellett, hogy nagy mennyiségű fagyasztott zöldség és gyümölcs termékeket exportálunk partnereink számára, cégünk kifejlesztett két egyedi termék vonalat az AgroSprinten belül. Ezáltal még nagyobb vásárlói közönséget tudunk elérni és olyan termékekkel tudunk szolgálni, melyek eltérőek a konkurensek kínálatától.

Sprint Natura

A Sprint Natura reprezentálja a prémium kategóriát az AgroSprint termékek között. Az összes zöldségnek, amiket a Sprint Natura termékekben használunk, szigorú ellenőrzések sorozatán kell átmennie, hogy így a végtermékek megfeleljenek a legszigorúbb Európai Uniós és Magyar Élelmiszeripari elvárásoknak.

A 100%-ban természetes termesztési és feldolgozási folyamat lehetővé teszi, hogy az összes Sprint Natura termékünkön feltüntethessük a “Biztonságos a gyermekek számára” jelzést, így bébiétel minőségű termékeket tudunk előállítani. Ezáltal a Sprint Natura termékek ideális választásnak bizonyulnak a család összes tagjának, beleértve a babákat és a gyerekeket is, és azokat, akik számára fontos a teljesen természetes, vegyszermentes ételek fogyasztása.

BIO Sprint Natura

Az AgroSprint Zrt. ökológiai ellenőrzését és certifikálását a magyarországi bio tanúsítási rendszer egyik fontos szereplője, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi. A BIO termékeink gyártásának számos feltételét szükséges teljesítenünk. A BIO termék feldolgozásának egyik alapfeltétele a BIO alapanyagból történő termékgyártás, amiből következik, hogy termelőinknek az adott nyersanyagra BIO tanúsítvánnyal kell rendelkezniük. Vállalatunk BIO Sprint Natura saját márkás termékei büszkén viselik a BIO emblémát, ezzel garantáljuk a fogyasztóknak, hogy ezek termékeink szintetikus adalékanyag szennyezettségtől mentesek.

A Sprint Natura BIO termékei magyar ökológiai gazdaságból származnak. Az így készült termékcsaládnak még nincs versenytársa a magyar piacon. 100% bio, 100% egészség.

Sprint

A Sprint fagyasztott zöldségek és gyümölcsök mára már nélkülözhetetlen termékké váltak a piacon, amit világszerte több millió ember fogyaszt. A Sprint termékekben található zöldségek és gyümölcsök magyar termelőktől származnak, és a Magyarországon található feldolgozó üzemeinkben kerülnek előállításra. Ezen felül üzemeink el vannak látva IFS és BRC minőségellenőrzési rendszerrel is, ezáltal megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

A Sprint termékek között megtalálja a mono fagyasztott gyümölcsöket és zöldségeket.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen velünk kapcsolatba most, és ismerkedjen meg az általunk kínált üzleti lehetőségekkel. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha minőségi termékekre és megbízható partnerre vágyik!

Érdekel

Minőségi tanúsítványok

Kattintson a képekre a tanúsítvány letöltéséhez