1. Betakarítás A fő prioritásunk a viszonteladó és gyártó partnereink, valamint a vásárlók elégedettsége, ezért alaposan megtervezzük, felügyeljük, és felülvizsgáljuk a zöldségek és gyümölcsök teljes életciklusát, az ültetéstől a szállítmányozásig. A helyi mezőgazdasági szakembereink folyamatosan szemmel tartják a termesztés és a betakarítás körülményeit, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy partnereink kizárólag a legjobb minőségű terményeket kapják kézhez, és hogy folyamataink megfeleljenek az összes előírásnak.Alaposan megtervezzük a folyamat minden egyes lépését, ami biztosítja azt, hogy a zöldségek és a gyümölcsök a lehető leghamarabb eljussanak a feldolgozó üzemekbe, majd a megrendelőkhöz.
2. Előállítás Mosás, Aprítás, Minőségellenőrzés - Különleges figyelmet szentelünk arra, hogy megfeleljünk minden biztonsági és egészségügyi előírásnak a folyamat teljes egésze alatt. Ez nem csak abban segít minket, hogy kiemelkedő minőségű termékeket szállíthassunk partnereinknek, hanem abban is, hogy növeljük a nálunk dolgozó szakemberek elégedettségét. Ennek a modern, automatizált és szigorúan ellenőrzött folyamatnak hála biztosítani tudjuk a termékeink ízletességét és a tápanyag-dús falatokat, amik hozzájárulnak a fogyasztók egészségéhez.
3. Fagyasztás Annak érdekében, hogy megőrizzük a termékek kondícióját, a nyers alapanyagokat kiemelt óvatossággal és figyelemmel kezeljük. A pontos tervezésnek köszönhetően az alapanyagok már a leszedésük utáni pár órában fagyasztásra kerülnek, ezáltal a lehető legtöbb tápanyagot őrizhetjük meg a zöldségekben és a gyümölcsökben. A korszerű fagyasztó csatornánk folyamatosan -40°C-os légáramlást biztosít, így a zöldségek és a gyümölcsök már pár percen belül elérik az előírt -18°C-ot. Ennek a gyorsfagyasztó technológiának az előnye az, hogy a sejt belsejében létrejövő jégkristályok mérete nagyon apró, ezzel meggátoljuk a zöldségek és gyümölcsök sejtfalának károsodását. Ezzel a modern metodológiával a kiolvasztott zöldségek és gyümölcsök íze és tápanyag tartalma nagyon közel áll a frissen szedetthez.
4. Optikai szortírozás Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk a zöldségek és gyümölcsök tisztaságáról, alapos ellenőrző és szortírozó folyamat alá vetjük őket, amit korszerű technológiával végzünk el. Ez a high-tech rendszer optikai és lézeres megoldásokat használ azért, hogy felismerje és kiszűrje azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amik valamilyen talaj maradványt, vagy bármi más szennyeződést hordoznak. Eme technológia használatával jelentősen meg tudjuk növelni partnereink és a fogyasztók elégedettségét.
5. Csomagolás, tárolás, logisztika A csomagoló üzemeinkben képzett szakemberek felügyelik a teljesen automatizált folyamatokat, ami segít nekünk abban, hogy diverzifikáljuk termék portfóliónkat. A tároló egységekben is kihasználjuk az automatizáció és a robotok adta előnyöket, mivel egy korszerű Pallet Shuttle rendszer gondoskodik arról, hogy minden az arra kijelölt helyen kerüljön elhelyezésre.Miután becsomagoljuk a termékeket nemzetközi és hazai megrendelőink számára, logisztikai központunkba szállítjuk a megrendelt mennyiséget, különös figyelmet fordítva a folyamatosan optimális hőmérséklet fenntartására. Azáltal, hogy szigorúan monitorozzuk a szállított áru hőmérsékletét, megbizonyosodhatunk arról, hogy megrendelőink a termékeket kiváló állapotban kapják kézhez. Az alaposan megtervezett életciklusnak köszönhetően a fogyasztók magas minőségű és tökéletes állapotú termékek közül válogathatnak a legnagyobb ismert áruházláncok polcairól.