Zöldségek-Mono

Cégünk több, mint 30 különböző fajta fagyasztott terméket készít nagy mennyiségben, beleértve a zöldségeket, a gyümölcsöket és a mixeket is. Eme 30 kiváló termék közül nagy arányban vannak jelen a mono, azaz csupán egy típusú zöldséget tartalmazó készítmények, melyeket hazai, valamint nemzetközi viszonteladó és gyártó partnereink is előszeretettel választanak.

A vásárlók igényeinek felmérésével és adaptálásával különböző méretű és formájú termékeket hoztunk létre, melyek a 200 grammos kiszereléstől egészen 800 kilogrammosig terjednek. A színes repertorának köszönhetően ki tudjuk szolgálni a vásárlói igények széles skáláját, kezdve a boltban vásárló végfelhasználóknak szánt kis kiszerelésű termékektől, egészen a gyárak vagy más feldolgozó üzemek számára ideális, nagy volumenű, de magas minőségű megrendelésekig. Egyedi kérés esetén akár testre szabott megrendeléseket is tudunk teljesíteni.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen velünk kapcsolatba most, és ismerkedjen meg az általunk kínált üzleti lehetőségekkel. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha minőségi termékekre és megbízható partnerre vágyik!

Érdekel

Minőségi tanúsítványok

Kattintson a képekre a tanúsítvány letöltéséhez