Új termékek

Fedezze fel az új, innovatív fagyasztott zöldség és gyümölcs termékeinket, amiket kifejezetten a hazai és a nemzetközi változó igények kielégítése érdekében készítettünk.

Ismerje meg a részletesen az újdonságainkat, melyeket alapos piacelemzés, kutatás és kiadós tervezés után hoztunk létre. Ezek a termékek nemcsak finomak és kényelmesek, hanem kiemelkedő figyelemmel is lettek elkészítve azért, hogy választ adjanak a modern, élelmiszereket érintő társadalmi elvárásokra.

A Sprint Smoothie Mixek optimális választás azok számára, akiknek rohanósak a hétköznapjaik, és úgy érzik, hogy nincs elég idejük arra, hogy tápanyagdús ételeket fogyasszanak a nap során. A Sprint Smoothie Mixeknek 3 különböző változata létezik, így különböző életvitelű, ízlésű és igényű emberek elvárásait is ki tudják szolgálni. A fogyasztóknak csupán 5 percre van szükségük az ínycsiklandozó és egészséges smoothie elkészítéséhez. A teljes csomag (450g), 2-3 adag smoothie elkészítéséhez ideális.

Tanusítványaink
Tanusítványaink

Cégünk 1991-ben történt alapítása óta azon dolgoztunk, hogy bővítsük cégünk kapacitását, és hogy a termékek minőségének és az alkalmazott módszerek hatékonyságának határait feszegessük. Szakértőinknek és az általunk használt korszerű technológiai vívmányok használatának köszönhetően számos olyan tanusítványt szeretünk meg, amik bizonyítják termékeink magas színvonalát. Ilyen például az Eurofins, a Campden, a BRCS és az Organic Food.

Tudjon meg többet rólunk…

Ismerje meg közelebbről a csapatunkat, a módszereinket és értékeinket. Engedje meg, hogy megmutassuk miért érdemes minket választania fagyasztott zöldség és gyümölcs importőrjeként.

Tovább olvasom

Dolgozzunk együtt!

Lépjen velünk kapcsolatba most, és ismerkedjen meg az általunk kínált üzleti lehetőségekkel. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha minőségi termékekre és megbízható partnerre vágyik!

Érdekel

Minőségi tanúsítványok

Kattintson a képekre a tanúsítvány letöltéséhez