MagyarBrands elismerés

2022-ben is megkaptuk a MagyarBrands elismerését, Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. Ezért nagyon megtisztelő, hogy idén is kiérdemeltük ezt az elismerést.

„A magyarok díjazzák, ha egy márka magyar, a MagyarBrands program szlogenje is erre utal: »A magyar márka érték.« Hogy mégis mitől lesz kiváló egy márka, azt a MagyarBrands Program három alapkategóriájában más-más értékek döntik el, de néhány jellemzőt érdemes kiemelni.
Pénzügyi adatokat vizsgál a program első lépésben minden márkánál: azaz azt szűri meg, hogy a márka mögött álló cég vagy vállalat gazdaságilag megfelelően stabil-e. A Kiváló üzleti márkák esetében ez a pénzügyi megfelelés a MagyarBrands kiválasztás egyik fő szempontja: a 2022-ben díjazott üzleti márkák kiválóságát bizonyítja, hogy átlagos Bisnode-ratingjük 90% felett volt.” – Olvasható a MagyarBrands beszámolójában.