Eper
Az eper frissítő, ínyenc, és még egészséges is. A zöldségek és gyümölcsök fogyasztása szükséges ahhoz, hogy fedezzük a szervezetünk számára szükséges vitaminokat és a rostot, ezért az eper, és más bogyós gyümölcsök is fontosak egészségünk szempontjából. Az epret használhatjuk süteményben, salátában, smoothie-ban, de akár snack-ként is csipegethetjük.
| Energia (kJ) | 126 kJ |
|---|---|
| Energia (kcal) | 30 kcal |
| Zsír (g) | <0,5 g |
| Ebből telített zsírsavak (g) | <0,1 g |
| Szénhidrát (g) | 5,8 g |
| Ebből cukor (g) | 5 g |
| Rost (g) | 1,5 g |
| Fehérje (g) | 0,6 g |
| Só (g) | <0,01 g |

- Karton 1/10 kg
- Oktabin 1000 g / 2500 g
- Kiskereskedelmi csomagolás 1000 g / 2500 g